Jsi na válečném poli. Tam nikdo nebude přemýšlet nad tím, zda je zrovna naladěn na zabíjení a když ne, no tak si počká až mu to přijde.

Takoví většinou padli, jako první. Já vím, co je válka, to jedině náš ,,dohlížitel“ může říci, že jsem levičáckej filosof.

Nemá ani tušení, kdo já jsem. Nikdy nezažil skutečnou válku a nemůže mít ani tušení, že probíhá v hybridní a informační podobě na několika rovinách přímo kolem něj, kolem tebe a nás všech.

Od výchovy potomků, přes vzdělávací systém až po sousedské vztahy. A ten pablb do toho nasouvá nějaký blok proti islámu, který ještě více narušuje ty vztahy na všech třech úrovních.

Takoví, jako on přesvědčili spoustu žen, aby zahodily tu nejúčinnější zbraň a nechaly chlapy jako já válet se v troskách jejich životů i přes jejich…….jak jsi to řekla?……….ach ano, potenciál.

Ani netuší, že slouží někomu, kdo o tu válku tady moc stojí. Hlavně že dostane
Řekla jsi, že se míjíme a já to nezažívám poprvé. Nenapadlo tě že v tom je třeba úmysl? Že je to tak zařízeno, aby se lidi, co patří k sobě nikdy nenašli a nedali dohromady?

Lépe se potom dají ovládat, když jsou sami, bez lásky a pochopení. Nejsou duchovně ostražití a je možné jim potom napovídat spoustu lží. Zřejmě tě to nenapadlo, proč asi, vždyť v našich rozhovorech jsem na toto stáčel téma snad neustále.

Záměna lásky za obchod, harémová kultura, která tady (klidně se na mě zlob) funguje taky, protože jsou jedinci mající několik potenciálních partnerek a za každou budou bojovat, aby zůstala věrná jim a nechodila s nikým jiným. Tohle je definice středověké kultury, co sem má přijít z toho islámskýho světa a co nepovažuje ženskou vůbec za člověka.

Ale někdo, kdo má několik potenciálních partnerek a nutí je, aby na něho čekaly a je mu u prdele jejich osobní život, má asi o ženách vyšší mínění co? Tohle teď píšu nejenom pro tebe, ale i pro toho, kdo sleduje naši komunikaci a mě nazývá vítačem islámu.

Celá ta alternativně politická šaráda, která si říká Blok proti islámu a jí přidružené organizace, nejsou tady z jinýho důvodu, než aby posvětily existence a činy některých jednotlivců, kteří mají ty své harémy pod společenským povrchem a svým jednáním a přístupem ke svému okolí by v takové kultuře přišli……….jak to říkal ten náš pilný pozorovatel?…….ach, ano vykrvit do necek.